Vrijdag 9 november

Martin Callebaut:
Mini Transat 2017

Boek uw tickets
Regisseur: Martin Callebaut
Projectiedatum: Vrijdag 09 november 2018
Duur: 15 minuten

Overzicht

Martin Callebaut vertrok uitgereked een jaar geleden vanuit La Rochelle voor een avontuur waar velen van dromen. Hij stak in een 6,5 meter lange boot de oceaan over in een van de meest beroemde soloraces: de Mini Transat. Callebaut heeft wel een zeer persoonlijke touch in de race waaraan meer dan 80 zeilers deelnemen.

Regisseur

Martin Callebaut wisselde pak en das uit de financiële wereld in voor een zeilpak en reddingsvest. Het was een berekende sprong in het duister, want hij had twee jaar eerder geen enkel ervaring in solozeilen. Martin Callebaut investeerde dan ook alles om zijn droom waar te kunnen maken. Zijn projectaanpak is ongezien, dankzij of ondanks een fikse dosis zelfrelativering en veel humor waarmee hij de lastigste hindernissen overwint.

En poursuivant votre navigation sur ce site, vous acceptez l’utilisation de Cookies ou autres traceurs pour vous proposer une expérience adaptée et par exemple, réaliser des statistiques de visites. Vous pouvez consulter notre politique de confidentialité pour en savoir plus.

J'accepte